Office view

For years, next door football pitch although teams used it for practice, it was in an overall decline.

 

Yet, because it was a very familiar space, I was trying visually on daily basis to detect interesting details and mentally was recomposing its aesthetics.

I would spend time observing and exploring the site from my office window. Layers of old pitch grass, gravel and sand were loaded on trucks till an empty space was left occupying the area.

 

Then the presence of the pitch itself, changed.

 

A new empty canvas was there waiting. Structural and other elements, through processes, were transmitting multileveled and multidimensional stimulations through messages, both at an emotional and mental level. A dialogue started through a landscape that was changing.

 

Through the composition of the images and abstract expression, they became its truth.

2019 Stefanos Kouratzis © All rights reserved

Office view